Als uitvoerend bakker werk je in een ambachtelijke brood- of banketbakkerij. Je maakt allerlei gevulde en ongevulde brood- of banketproducten. Bij banketbakkersproducten kun je denken aan taarten, gebak, borstplaat, marsepein en zelfs ijs en bavarois. Je hebt dus veel productkennis en beheerst veel technieken. Creativiteit en nauwkeurig werken zijn heel belangrijk.
Je moet het overzicht van de productie in de gaten houden en controlerende werkzaamheden uitvoeren. En je maakt zelfstandig op ambachtelijke wijze brood- en banketbakkersproducten. Lijkt dit je interessant? Lees dan snel verder over de mbo-opleiding Uitvoerend Bakker!
Let op! Deze opleiding heeft een beperkt aantal studieplaatsen. Meld je voor deze opleiding dus tijdig aan. De beschikbare plekken wijzen wij toe op volgorde van binnenkomst van de aanmelding. Als er vóór 1 april al meer aanmeldingen binnen zijn dan dat er plaatsen beschikbaar zijn, word je op een wachtlijst geplaatst.
Klik op één van onderstaande buttons om je aan te melden voor deze opleiding.
Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.