Gerechten bereiden én zorgen dat deze er aantrekkelijk en smakelijk uitzien? Je leert het tijdens de mbo-opleiding Kok!
Als kok werk je in een keuken van een hotel, restaurant, bistro, eetcafé́, cateringbedrijf of instelling. Je zorgt dat de werkomgeving netjes en schoon is, zodat je hygiënisch kunt werken. Dit doe je volgens de voorschriften. Daarnaast controleer je de producten en sla je deze op. Jouw kennis en beheersing van kooktechnieken zijn heel belangrijk. Ook bewaak je de kwaliteit van gerechten. Je kunt deze taken en werkzaamheden zelfstandig of in samenwerking met collega's uitvoeren.
Let op! Als voorbereiding op het werken in de horeca moet je er rekening mee houden dat je ook 1-2 keer per week avondlessen volgt. Dan serveer je diners, als onderdeel van het lesprogramma.
Klik op één van onderstaande buttons om je aan te melden voor deze opleiding.
Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.